AAMK Logo Header 04
I Århus modelbyggeklub er der stor forskel på hvad der bliver bygget, og hvordan de forskellige modelbygger, helliger sig deres projekter.
Nogle har specialiseret i bestemte kategorier og arbejder i disse med en angstfremkalende dygtighed, mens andre favner bredt og imponerer ved at tilegne sig en masse forskellige bygge og weatherings tekniker.
Ligeledes er der og stor forskel på hvorfor vi beslutter at kaste os over lige denne bestemte model, om det har været en bil der engang har været i familien, om det er som hyldest til en bestemt historisk person, racerkører, pilot eller noget helt andet, eller om man blot faldt over et godt tilbud og fandt at det kunne da være sjovt at prøve.
Her kan klubbens medlemmer præsentere deres projekter og det er helt op til det enkelte medlem om man ønsker at beskrive ens oplevelse af byggeprocessen, plastikkens kvalitet, modellens historiske baggrund eller noget helt andet.
Man indsender sit indlæg ved at skrive sin tekst i en mail eller i et vedhæftet Word dokument og billederne gerne i en opløsning omkring 1920x1080px eller større som individuelle filer.
 
Udover tekst og billeder skal man også skrive følgende oplysninger
Model: eks. Supermarine Spitfire Mk. Ia
Mærke: eks. Airfix
Skala: eks. 1/24
Modelbygger: eks. Hans Hansen
Bygget: eks. "september 2018 - februar 2019" eller "Afsluttet februar 2019"
 
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 eller blot send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 
Tryk på ikonerne forneden for at se projekterne i den gældende kategori

 propeller

623

m1 abrams tank vector 36657
Fly - Propeller
3 Indlæg
 Fly - Jets
3 Indlæg
Kampvogne 
1 Indlæg
Skibe 87272151 helicóptero images (1)
Skibe 
0 Indlæg
 Helikoptere
0 Indlæg
 Andre militære køretøjer
0 Indlæg
download   il 340x270.1519491231 l46d  403
 Person og racerbiler
0 Indlæg
 Lastbiler og varevogne
0 Indlæg
Sci-fi 
0 Indlæg